Una vintena d’entitats impulsen la primera
Caminada per la Pau

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 3 de juny a l’Arc del Triomf de Barcelona

Una vintena d’entitats de diferent tarannà però fortament compromeses amb els valors de la pau han organitzat la Caminada per la Pau que tindrà lloc el proper diumenge 3 de juny. El punt de trobada és l’Arc del Triomf de Barcelona, a les 17 h.

Els assistents avançaran agafats de la mà, en silenci i vestits de blanc darrere una capçalera amb un representant de cada entitat. L’acte, però, arrencarà amb un parlament d’Arcadi Oliveras i una meditació final, guiada pel monjo budista Wang Xin, la qual posarà el punt final.

La iniciativa arrenca a proposta d’una veïna de l’Eixample de Barcelona preocupada per la imatge de violència que es vol atribuir a la nostra societat.

Entitats confirmades: Budistes per la Pau, Casa del Tibet, Musulmans de Catalunya, Caputxins de Sarrià, Comunitat Sikh, Pare Manel, Comunitat Evangèlica Alemanya, Casa de l’Esser, Associació de dones Pakistanès i Asiàtiques, Bet Shalom, Parròquia Ortodoxa Romanesa San Jorge, País Conscient, Fundació Valors Humans, Audir, Budisme compromès, Bombers per la República, Representants de Comunitats musulmanes, Brahma Kumaris, Comunitat Hindú, Ciemen.

———————————-

Dia: 3 de Juny
Hora: 17 h
Lloc: Arc de Triomf